Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A túrót villával jól áttörjük.Apró kockákra vágjuk a gombát, a vöröshagymát, felaprítjuk szintén a fokhagymát és a petrezselyem zöldjét. A hozzávalókat jól összedolgozzuk. Zsemlemorzsából annyit adjunk a masszához, amennyivel az formázhatóvá válik.
Korongokat formázunk, melyeket zsemlemorzsába forgatunk és forró olajban oldalanként 3-4 perc alatt aranybarnára sütünk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
ajánlanám hozzá a főtt rizst vagy akár párolt zöldségeket. Főzelékek mellé szintén finom harapnivaló!
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
túrót villával, petrezselyem zöldjét, formázhatóvá válik, főtt rizst, Zsemlemorzsából, összedolgozzuk, zsemlemorzsába, csipekegomba, petrezselyem, zsemlemorzsa, petrezselyem, formázhatóvá, aranybarnára, hozzávalókat, vöröshagymát, pirospaprika, felaprítjuk, oldalanként, harapnivaló, zöldségeket, vöröshagyma, fokhagymát, amennyivel, feketebors, Korongokat, forgatunk, fokhagyma, formázunk, masszához, Főzelékek, tehéntúró, tojás, kisebb vöröshagyma, gerezd fokhagyma, őrölt feketebors, pirospaprika ízlés szerint, petrezselyem zöldje, zsemlemorzsa olaj sütéshez, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|